Necky kayaks Looksha 17

Kursvillkor

Bokning & betalning

Bokning är bindande oavsett om den görs via telefon eller internet. Du betalar kontant på plats i Arkösund eller via Swish alternativt i förskott via faktura. I Arkösund finns ingen uttagsautomat och du kan tyvärr inte heller ta ut kontanter i affären.

Avbokning

Vid avbokning 0-7 dagar före kursdagen betalar du 50% av kursavgiften.

Ansvar & försäkring

Du skall vara simkunnig och i normal fysisk kondition. Lägsta ålder för deltagande är 14 år i målsmans sällskap eller efter överenskommelse. Allt deltagande sker på egen risk. Arkö kajak har inga försäkringar som du kan utnyttja. Kontrollera med ditt försäkringsbolag att hemförsäkringen gäller vid förlust, skada av utrustning eller personskada.

Dåligt väder

Vädret i skärgården är oftast bättre än inne på land. Särskilt sommartid. Ofta paddlar vi i strålande solsken och ser tunga regnmåln inne över land. Men ibland regnar det såklart även i skärgården. Med en regnjacka, en keps och kajakens skyddande kapell håller du dig torr och varm.

På sommaren blåser det sällan hårt men ibland kan sjöbrisen bli stark. Oftast kan vi genomföra kursen även om det blåser hårt. Vi förbehåller oss dock rätten att ställa in kursen om vi bedömer att vi inte kan genomföra kursen på ett säkert sätt.

paddle ornamentRing 070-269 96 87
för att boka
Hyrkajak - Kurs - Tur

Boka sommarens kajakkurserFina dagsturer i Arkösunds skärgård Kul med jobbet!