Ring oss på 070-269 96 87 och boka din kajak och SUP!

Ring oss på 070-269 96 87 och boka din kajak och SUP!

Necky kayaks Looksha 17

Kurs- & Turvillkor

Bokning & betalning

Bokning är bindande oavsett om den görs via telefon eller internet. Du betalar 50% via Swish i förskott. Senast en vecka innan.

Avbokning

Vid avbokning 0-7 dagar före utfärdsdagen betalar du 50% av kursavgiften.

Ansvar & försäkring

Du skall vara simkunnig och i normal fysisk kondition. Lägsta ålder för deltagande är 14 år i målsmans sällskap eller efter överenskommelse. Allt deltagande sker på egen risk. Arkö kajak har inga försäkringar som du kan utnyttja. Kontrollera med ditt försäkringsbolag att hemförsäkringen gäller vid förlust, skada av utrustning eller personskada.

Dåligt väder

Vädret i skärgården är oftast bättre än inne på land. Särskilt sommartid. Ofta paddlar vi i strålande solsken och ser tunga regnmåln inne över land. Men ibland regnar det såklart även i skärgården. Med en regnjacka, en keps och kajakens skyddande kapell håller du dig torr och varm.

På sommaren blåser det sällan hårt men ibland kan sjöbrisen bli stark. Oftast kan vi genomföra turen med planerat vägval även om det blåser hårt. Vi förbehåller oss dock rätten att ändra färdväg om vi bedömer att vi inte kan paddla den tänkta vägen på ett säkert sätt.


paddle ornamentRing 070-269 96 870
för att boka
Kajak - SUP - Tur

Boka sommarens kajakkurserFina dagsturer i Arkösunds skärgårdKul med jobbet!